Obscura/Revocation/Beyond Creation

Obscura har siden starten i 2002 vist en enestående evne til å koke sammen ulike former teknisk metall til et helhetlig brygg av death, thrash og black metal. De ukonvensjonelle tyskerne har utmerket seg med sin bruk av smakfulle vokaleffekter, fretless-bass, filosofiske undertoner og andre elementer som sjelden er å se i ekstremmetallen.
Med sine tre album har de figurert på både tyske og amerikanske hitlister, og suksessen har tatt dem ut på flere verdensomspennende turneer. Fem år etter forrige plate er de nå tilbake med «Akróasis», produsert av bandet selv og V. Santura (Triptykon, Pestilence). «Akróasis» (det greske ordet for hørsel) er en dynamisk utgivelse om trekker veksler på alle Obscuras signaturelementer, og er breddfull av virtuous musikalitet, fengslende temaer og vanntett låtskriving.

Revocation har levert noe av den mest potente, tekniske og hektende metallen som har sett dagens lys de siste ti årene. Etter 2014-utgivelsen «Deathless» delte bandet scene med band som Crowbar og Cannibal Corpse, og tiltrakk seg mengder av nye fans. Når tiden kom for å følge opp hentet de nok en gang inn produsent Zeuss (Hatebreed, Bleeding Through), som kontrollerte spakene både på «Deathless» og EPen «Teratogenesis». Resultatet «Great Is Our Sin» slippes 22. juli.

Siden utgivelsen av debutalbumet «The Aura» (2011) har Montreals progressive death metalere Beyond Creation etablert seg som et av de mest nyskapende bandene i metallens verden i dag. Med sin unike miks av førsteklasses teknikk, flyt og jazzinspirert progressiv musikk, hardt arbeid og et friskt perspektiv landet de en ettertraktet avtale med det franske plateselskapet Season of Mist. Oppfølgeralbumet «Earthborn Evoltuion» kom i 2014, og beviste nok en gang at bandet som hylles på linje med sjangergiganter som Death, Necrophagist og The Faceless hører hjemme blant de beste.

Legg til ekstern kalender…