All the Things a Woman Oughtn’t Do

CYAN salong presenterer

All the Things a Woman Oughtn’t Do
En fotografisk reise til det ville vesten
Av Julie Loen

 
All the Things a Woman Oughtn’t Do – The Ballad of Zerelda Glanton er en fotografisk reise til det ville vesten, laget i samarbeid med fotograf Julie Loen og modell Ingvild Eiring. Prosjektet er skutt på Polaroid i snø, regn, solskinn og støvete interiør – som fanger årstidene og karakteren Zerelda Glanton sine mange sider som banditt, cowgirl, smed, hore, soldat og villmarkskvinne. Hvis du har sansen for tøffe damer med våpen og røffe bilder, da burde dette være noe for deg.

 
Bildene tar for seg den tragiske historien til den fiktive skikkelsen Zerelda Glanton, akkompagnert av en ballade gjennom elleve kapitler/vers. Settingen er lagt til det ville vesten på slutten av 1800-tallet, men er tatt i Norge i løpet av en toårs periode fra 2013 til 2015. Samtlige av de 85 bildene i boken er skutt på Polaroid 600 film fra The Impossible Project.
 
Julie Loen tok svennebrevet i fotografi i 2001, etter endt læretid hos reklamefotograf og Photoshoptrollmann Isidor Åstrøm. Hun har også bachelorgrad i Allmenn Litteraturvitenskap, og har per dags dato publisert tre westernromaner, i tillegg til en western fotobok. Julie tar imot oppdrag som frilansfotograf, men fokuserer i hovedsak på egne kunstneriske prosjekter.

Sjekk Julie her: http://julie-loen-neoc.squarespace.com/ og jcloen.com

Åpningsfest fredag 16. september kl. 18
Foredrag/snakkis torsdag 22. september kl. 19 

Åpent 17.-30. september tirsdag – søndag kl. 12-15
og ellers sporadisk åpent når det er folk på CYAN kontor
Mandag stengt

CYAN salong, Jens Bjelkes gate 15, 0562 Oslo

Legg til ekstern kalender…