Ellen Brekken // Satans Bra på So Live!

[Bilde]

So har slagordet “for jenter som liker jenter”, men med konserter hver søndag på So Live står musikken i fokus. Altså er kvinner/trans/menn/+ velkomne uavhengig av legning, både på scenen og i publikum!

Ellen Brekken:
“Jeg spiller låter fra forskjellige sjangre, fremført på solobass! Og hvordan låter det? Vel, det blir åpne, fine landskap, litt folkemusikk, litt jazz, groovy greier og kanskje hint til en eller annen kjent låt fra hitlistene…Her blir det diverse bassinstrumenter i skjønn forening!”

Satans Bra:
Frontfigur Yngvild er sanger/låtskriver som akkompagnerer seg selv på gitar. Hun inspireres av musikk som balanserer tragedie og humor, for eksempel Jokke og Valentinerene, Valkyrien Allstars og Jan Eggum. Yngvild har 8 års erfaring som utøvende musiker. Hun har høstet gode tilbakemelding på gripende tekster og overbevisende tilstedeværelse på scenen.

Med det ferske bandet ”Satans Bra” har musikken på kort tid utviklet seg til et nytt nivå. Jakob Ottesen kommer fra Østfolds mørke og humoristiske kjellerrockmiljø. I ”Satans Bra” møter vi han som bassist, sanger og låtskriver/arrangør. Henriette Berg er bandets jazzdronning. Hun har stemmen og attityden. I tillegg spiller hun fet rockegitar. Sammen skaper de tre musikantene et spennende lydbilde.

Legg til ekstern kalender…