The Society of Poor Academics // Limstift på So Live!

[Bilde]

Dobbeltkonsert på SO Live med The Society Of Poor Academics og Limstift!! Dette blir fett :D

So har slagordet “for jenter som liker jenter”, men med konserter hver onsdag på So Live står musikken i fokus. Altså er kvinner/trans/menn/+ velkomne uavhengig av legning, både på scenen og i publikum!

THE SOCIETY OF POOR ACADEMICS
tsopa.bandcamp.com

Eivind Kirkeby, Mads Faste Liang Nilsen, og Silje Gulbrandsen Hagen utgjør Bærums-trioen Society Of Poor Academics. De spiller hjemmelaget indiepop rundt stuebordet. Med keyboard kjøpt på loppemarked byr de på småmelankolske låter om isolasjon, hjertesorg og iskrem – alt med et naïvt, minimalistisk uttrykk. Musikalske forbilder inkluderer blant annet The Mountain Goats, Daniel Johnston, Jonathan Richman, Casiotone For The Painfully Alone og The Magnetic Fields.

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Limstift er et band med base i Oslo. Konseptet er enkelt; Populærmusikk på nynorsk ispedd eit hint av norsk folkemusikk og ei passeleg dose med fjas. Limstift gjer i hovudsak tolkningar av kjente poplåtar, og prøvar å formidle hovudbudskapet med ei morosam tekst. Limstift lovar høg trivselsfaktor, fest, morro og god stemning!
Limstift lagar også eigne låtar, men uansett om det er covertolkning eller sjølvprodusert; Limstift meinar at absolutt alt blir betre med nynorsk!

Limstift består av:
Ranveig Bjørkum (Gitar/Song)
Marthe K. Norvalls (Ukulele/trommer/Song)
Anne Marie Lervik (Gitar/Sang)
Anne Ragnhild Leren (Trekkspill/Song)
Martin Fjeld (Bassgitar)

Legg til ekstern kalender…