Podcast-lansering: Transit Radio (sideprogram OAT 2016)

Den 10. september kl 12.00-16.00 lanserer TrAP vår aller første Transit Radio podcast, og inviterer til en kollektiv lytte-opplevelse på Holmenkollen Park Hotell.
[Bilde]

Hvilken rolle spiller kunst og kultur når politikken feiler? Dette spørsmålet opptar den palestinske hiphop-artisten Khaled Harara, som selv har måttet flykte fra Gaza. Han snakker med den afghanske regissøren og teateraktivisten Monirah Hashemi, og du får møte de unge flyktningene de jobber med i Karlstad, Sverige.

Det konseptuelle grunnlaget for våre nasjoner hviler i dag på ideer om statsborgerskap. Migranter blir sett som et unntak fra normen, preget av et tap av tilhørighet. Men det å krysse grenser kan også gi ny innflytelse. Du kan hevde din mening i en kontekst som tidligere var utenfor din rekkevidde. Transit Radio bringer deg musikk og historier fra asylsøkere i norske mottak gjennom ti episoder høsten 2016.

Holmenkollen Park Hotell har vært en arena for flere norske fredsprosesser, herunder Oslo-avtalen mellom Israel og Palestina. Arrangementet er del av sideprogrammet for Oslo Arkitekturtriennale 2016: After Belonging.

Facebook-event

Legg til ekstern kalender…