Oslo kulturnatt på Galleri 69 og MIR: Marthe Karen Kampen ALT SKAL BLI BRUNT (utstillingsåpning) og K³ (DJs)

[Bilde]

19:00 – Galleri 69
Vi lever og dør om hverandre, faller på kryss og tvers, fysisk og mentalt. Fjellkjeder i undergrunnen holder jorda sammen. En flod av dritt skyller innover hvite strender og eksklusive svaberg. Rene farger prikker inn i øyet og åpenbarer sanser i svakt skjær av brune nyanser som ender i umbra. Soloppgangen er høydepunktet, du eksisterer, selv om du føler deg som en brun dverg som velter seg i caput mortuum. Gi liv til det der bak, inn i lyset hvor brunskogsneglen legger igjen slimet sitt, der hvor brun saus og brunost smelter sammen i skjønn harmoni. Ta en pensel, en øks, en motorsag og gni det inn, inn i treet som velvillig tar imot. Slå et slag for overskuddet, for det som er igjen, blir igjen, legges igjen. Gi det røkelse og myrra, gi det gull og silketekstiler, gi det håndlagede papirer og vakre farger. Gi det overskudd som dekker over dritten, gi det et smil, kjenn på jorda og fortreng at du snart skal ligge der, eller omfavn det, det skal alt bli brunt.

Marthe Karen Kampen f. 1986 Oslo
Jeg skjærer i treplaten med motorsag, hugger i den med øks, lager avtrykk for hånd, risser inn tegninger/monotypier med hendene på baksiden av arket, kombinerer dette med bruk av billakk eller akrylspray. På kartong, papplater og lerreter jobber jeg frem komposisjoner ved å kombinere gamle og nye arbeider, tekstile elementer bruker jeg som fargeflater, akrylkleber grafiske trykk og jobber over med fettstift, akryl og fluoriserende maling. I mine seneste arbeider forsøker jeg å kombinere grafikkens stramme vesen med en malerisk og mer frigjort tilnærming.

21.00 – MIR
Vi fyrer opp kulturnatta med K³ (Krüger & kompressorkanonen, a.k.a. Hævven DJ Massive). Forvent kosmonautisk ambient, electro, house, house og techno.

Legg til ekstern kalender…