Nomzi Kumalo på So Live! Supp. Nikki Oniyome

So har slagordet “for jenter som liker jenter”, men med konserter hver onsdag på So Live står musikken i fokus. Altså er kvinner/trans/menn/+ velkomne uavhengig av legning, både på scenen og i publikum!

NOMZI KUMALO
Nyankommer på den norske musikkscenen, kjent for sin unike stemmekvalitet og tilstedeværelse på scenen: Nomzi Kumalo er en sanger i singer/songwriter-tradisjonen, poet, billedkunstner og mor. Hennes usedvanlige fine poesi uttrykker en reise mot sannheten med en musikk inspirert av folk, blues, jazz, country og mye mer. På scenen har hun med seg Bernd Thomas Garmann Klare (Guitar), Håkon Mellingen (Trommer) og Martin Ulltang (Bass). Bandet ble formet i 2016.

nomzikumalo.wordpress.com
www.facebook.com/Nomzikumalo
soundcloud.com/nomzi-kumalo

NIKKI ONIYOME (Support)
Nikki Oniyome, mørk, vakker og stemningsfull popmusik der lydbildet domineres av akustiske gitarer og piano vevd sammen med elektroniske elementer i samarbeid med Jørgen Skjulstad a.k.a. Center of the Universe (www.metronomiconaudio.net). Denne gang settes opp et rent akustisk sett i samarbeid med Willy Martinsen (gitarist/komponist), Jorunn Skinnemoen (vokalist) og Vebjørn Axelsen (piano/bass).

www.nikkioniyome.no
www.facebook.com/nikkioniyome
soundcloud.com/oniyome-nikki

Foto Nikki Oniyome: Kenneth Sortland Myklebust (www.cinead.net)

Legg til ekstern kalender…