Daniel Kvammen + Supp: Siv Jakobsen + Hanne Fjeldstad

[Bilde]

Med debutplata «Fremad i alle retninga» viste Daniel Kvammen at hverken alder eller hjemsted trenger å være noen hindring for å lage en imponerende helstøpt og emosjonelt ladet debutskive. Førstesingelen «Du fortenar ein som meg» satte tonen med like deler ungdommelig driv og bråmodent tekstinnhold, og ble A-listet på P3. Albumet fikk en strålende mottagelse, med terningkast fem fra blant andre Aftenposten, Dagsavisen, Adresseavisen, NRK P3 og Dagbladet.

Live veksler Daniel Kvammen mellom et feststemt fyrverkeri og det lavmælte og intense, noe han de siste årene har vist til gangs på Norges største festivaler og spillesteder. Når han 28. september avslutter denne første Parkteatret-kuraterte Red Bull Sound Select-kvelden, er det med eksklusive smakebiter fra den kommende andreplata på settlista. Vi gleder oss!
facebook.com/dkvammen
danielkvammen.no

Siv Jakobsen
Med sterke referanser til Laura Marling og Ane Brun, er Siv Jakobsen en usedvanlig fengslende liveartist. Det unge talentet har allerede varmet opp for SOAK, Highasakite og på hele Damien Jurados UK-turné, fått skryt fra toneangivende internasjonale blogger, blitt spilt av radiokanaler som BBC 6 Music og XFM, og fått strålende mottakelse for sin debut-EP i både norsk og internasjonal presse.

Hun er nå i studio med Laura Marling-produsent Matt Ingram, og vi har klokkertro på at hennes intense tilstedeværelse og egenartede stemme har potensiale til å fenge et langt større publikum.
facebook.com/listentosiv
soundcloud.com/sivmusic

Hanne Fjeldstad
Hanne Fjeldstad er en oslobasert sanger og låtskriver født i Skien. Musikken hennes er preget av enkle gitarrekker, finurlige akkordprogresjoner og tidløs vokal. Etter singlene «Make a Call» og «Change» slipper hun 28. september den mer uptempo «Down Down Down». Dette er den tredje i en serie på fire låter produsert av Kenneth Ishak.

Hanne Fjeldstad har allerede spilt på P3-scenen på Slottsfjell og klubbdagen til Øyafestivalen, og på Parkteatrets lillescene som en del av konsertserien Sunday Digestive. Nå er vi stolte av å presentere henne på vår hovedscene!
facebook.com/hanne.fjeldstdad1
soundcloud.com/hannefjeldstad

Det verdensomspennende talentutviklingsprogrammet Red Bull Sound Select (RBSS) etableres denne høsten i Oslo. I Red Bull Sound Select er det lokale musikkjennere som er kuratorer og står for valget av artister de har tro på. For Oslo er det by:Larm og Parkteatret som i år er tildelt oppgaven med å peke ut hvem de ønsker å gi et større publikum. Onsdag 28. september er det klart for konsertseriens andre kveld, den første kuratert av Parkteatret, med Siv Jakobsen og Hanne Fjeldstad som utvalgte oppvarmere fra RBSS-programmet. Headliner er livefavoritten Daniel Kvammen, som for anledningen byr på et eksklusivt sett med verdenspremiere på flere nye låter.

Parkteatret om Siv Jakobsen og Hanne Fjeldstad:
– Siv Jakobsen er en artist vi har fulgt lenge, fra hun holdt sin første slippkonsert for debut-EPen «The Lingering» på vår lillescene, og senere varmet opp for det nord-irske stortalentet SOAK på hovedscenen. Hanne Fjeldstad har også gjort sin Parkteatret-debut allerede, som Sunday Digestive-artist på lillescenen. Vi har stor tro på begge disse unge singer/songwriterene med sine særpregede stemmer, og er utrolig stolte over å kunne presentere dem på vår første kveld som Sound Select-kuratorer!

Legg til ekstern kalender…