DJ-workshop med Abiel Tee

[Bilde]

Vil du bli rå på å snurre plater? Da er dette en gyllen mulighet til å poppe innom Agenda X torsdag 8. oktober. Da får vi nemlig besøk av selveste Abiel Tee!

Abiel Tee eller DJ Atee som er navnet på hans musikalske alter ego er en person du hører på radioen din hver eneste dag på NRKmP3. Snart er han også å se som programleder på TV med NRK-programmet «BroShow». Ved siden av alt dette DJ’er han rundt omkring i landet, noe han har gjort siden 2010

Opp igjennom har DJ Atee hatt noen store kvelder på nattklubber rundt om. Han har varmet opp for artister og djs som Nightcrashers (UK), Just Dizle (FR), Prince Charles (UK) og The Game (US). I tillegg til dette har han spilt på store begivenheter som P3Gull, VG-lista afterparty og på private etterfester til artister som Nicki Minaj, Rihanna, Ty Dolla Sign, Big Sean og Justin Bieber.

Abiel elsker å få folk til å danse og spre glede, og han gleder seg til å dele noe av dette med oss.

Alle som vil bli djs og er fra 13-26 år kan komme. Det blir servert pizza i pausen. Som alle våre workshops er dette gratis. Send mail til [email protected] for påmelding eller spørsmål.

Legg til ekstern kalender…