The Paper Kites (AU) + Supp: Joshua Hyslop (CAN)

[Bilde]

Australske The Paper Kites kom sammen for fire år siden, og har ikke sett seg tilbake siden. Indiefolkrockbandet ga ut sin første EP «Woodland» i 2012, og fulgte opp året etter med nydelige «Young North». Bandet ble raskt kjent som et av de beste og mest elskede livebandene i Australia.

I fjor slapp Melbourne-bandet sitt nydelige andre album «Twelvefour», som ble riktig godt mottatt av anmelderne. Albumet ble spilt inn etter tanken om at artister er på sitt mest kreative mellom midnatt og fire om morgenen.

Bandets populæritet utenfor Australia har vokst med årene, og de har snart over 200.000 fans på Facebook og godt over 25 millioner visninger på YouTube.

Dette blir The Paper Kites første norgesbesøk, og vi tror ikke deres fans i Oslo vil bli skuffet over showet på Parkteatret 27. september!
thepaperkites.com.au
facebook.com/thepaperkitesband

Joshua Hyslop (CAN)
Support for kvelden blir Joshua Hyslop. Denne unge kanadieren har allerede rukket å gi to EP-er og to album, og blitt sammenlignet med Damien Rice, Ryan Adams, Iron and Wine, og Sufjan Stevens. Sjekk ut hans låt «The Flood» for en aldeles nydelig smakebit av hva han har å by på.
facebook.com/joshuahyslop
joshuahyslop.com

Legg til ekstern kalender…