Succuba "Black Pizza" slippfest // Handmade Records feirer 15 år

Handmade Records markerer sitt 15-årsjubileum med slippfest for Succubas “Black Pizza” på Internasjonalen i Oslo onsdag 5. oktober.

I tillegg spiller to andre band fra Handmade Records’ stall: Sofi Lofi og Laconic Zero. Europ Europ står for DJ-virksomhet innimellom.

“Black Pizza” er den første utgivelsen til Succuba etter at bandet steg ned fra de levende i 2015. Besetningen består nå av Jon Øvstedal (kjent fra blant andre Årabrot og Tusmørke), Svein Egil Hatlevik (Fleurety, ex-Dødheimsgard) og Hortens-tusenkunstneren Lille-Gard Eliassen.

Låtene på “Black Pizza” viser en helt ny side av bandet. “Det er om mulig enda rarere, men desidert mer fengende”, skriver Natt & Dag om demoen som kom i forkant av utgivelsen. Succuba selv kaller det bare «pop».

Sofi Lofi er for tiden aktuelle med albumet “Buried”. Musikken er blitt omtalt som “a growling piece of badassery” av Noisey.

Laconic Zero er nettopp ferdig med å spille inn albumet “Sun To Death”. På konserten blir det både gammelt og nytt. Universitas har sammenlignet den forrige plata “Tribeca” med en maurtue “aldri likt, alltid likt, og ikke spesielt behagelig å sove ved siden av”.

Utgivelsene fra katalogen til Handmade Records vil være å få kjøpt til elleville jubileumspriser!

- Handmade Records er et lite selskap for god musikk i mange forskjellige sjangre, sier grunnlegger Kenneth Amundsen.

Selskapet jobber i disse dager videre med nye utgivelser fra norske Laconic Zero og amerikanske Truman’s Water.

Andre artister som er gitt ut på Handmade Records er blant andre Mindy Misty, Star Bug, Lukestar, Izakaya Heartbeat, Burning Motherfuckers, Signal/// og Eric Gaffney fra Sebadoh.

Legg til ekstern kalender…