Trippelkonsert med Anonyme Visesangere

[Bilde]
På et stuegulv en sen natt i april ble visekollektivet Anonyme Visesangere til. Audinho da Viola, De Ubrukelige og trioen Kamphus, Hellerdal og Homlong samler stemmer og strengeinstrumenter og inviterer til en uforglemmelig kveld på loftet til selveste Josefine Visescene onsdag 28. september. Det blir bossa nova, hardtslående misvisesang, string swing og sterke følelser i skjønn forening natten lang.

AUDINHO DA VIOLA er askerbøring med musikalske røtter i Brasil. Visene hans er inspirert av samba, bossanova og ymse afrikansk, karibisk og panamerikansk musikk. Tekstene er primært av psykoeksistensialistisk karakter. Audinho har ikke spilt en ordentlig konsert på ti år, og ser fram til å gjenoppstå på Oslos fineste viseklubb.

DE UBRUKELIGE er et tomannsorkester bestående av Christine Henriksen og Hallvard Høiberg. Musikken går under navnet misvisesang, med svarte og spissformulerte tekster i god Vreeswijksk ånd, som spilles med punkens vitalitet og nordnorsk direkthet. De gjorde to konserter på Kråkeslottfestivalen på Senja i juni, og spiller på Josefine for andre gang i september.

KAMPHUS, HELLERDAL OG HOMLONG spiller moderne visesang med innslag av både bossanova, norsk folkemusikk og avantgarde. De spiller egne låter, og Kamphus’ sangtekster undersøker ofte noe i spennet mellom den ytre og indre virkelighet. De har alle spilt i band i alle år, men gleder seg ekstra mye sammen med de andre ANONYME VISESANGERE til å bidra med å rulle ut en ny visebølge høsten 2016. Visebølge, visebølge, hvor har du gjort av deg?

Inngang kr. 100,-

Dørene åpner kl. 19, konsertstart kl. 20

Legg til ekstern kalender…