Kampenjazz: Olga Konkova Trio

[Bilde]

Olga Konkova er velkjent for et velorientert Kampenjazz-publikum. Med utdannelse fra både Russland og USA og lang tid som profesjonell musiker i Norge er hun til enhver tid dypt der inne i musikken. Konkova leverer eksplosiv, moderne, hardtsvingende jazz, alltid med store dynamiske kontraster og muligheter til å la musikken gå i mange ulike retninger og leve sitt eget liv.
På sitt trioalbum «The Goldilocks Zone» – med bassisten Per Mathisen og trommisen Gary Husband – kaster hun seg ut i halsbrekkende partier for så i neste øyeblikk flyte rundt i vakre, rolige, musikalske landskap. Plata «The Goldilocks Zone» er en helstøpt innspilling som viser hvilken eminent pianist man har i Norge i form av den utflyttede russeren.
Til Kampenjazz kommer Konkova og Mathisen med Audun Kleive på trommer. Kleive har sin helt egne stil og er en mester til å farge musikken med originale groover og funky beats.
Velkommen til å besøke Gullhår-sonen på Kampenjazz.
Sjekk: www.youtube.com/results?sea…

Support: Kampen Soul Searchers er soulbandet til Kampen Skoles Musikkorps
Tradisjonen tro kommer ungdommene i Kampen Soul Searchers til Kampenjazz. Dette er et tilbud til medlemmer i Kampen Skoles Musikkorps fra 8. klassetrinn og oppover. Repertoaret er hovedsakelig tatt fra soul og storbandjazz. Hvor hører soul hjemme, om ikke i kjerka?

Legg til ekstern kalender…