Antiteaterets forestilling nr. 11: ÈN AV FIRE

[Bilde]

ÈN AV FIRE
Det viser seg at én av fire doper seg på byen. Resultatene mediehusene kommer med om dopmiljøet i dagens Oslo, overrasker kanskje noen, men ikke oss.

I Antiteaterets ELLEVTE FORESTILLING «Én av fire», formidler vi en historie som setter fokus på dopkulturen i Oslo. Vi følger Kim som har vært på rehabilitering, etter å ha festet litt for mye. Parallelt møter vi Andrea og Nicolay som begynner å selge MDMA for å redde økonomien.
Etter at Nicolay presterer å ruse seg selv og deler ut MDMAen gratis på byen blir dealeren Jonas dratt inn på banen.

Forestillingen tar utgangspunkt i stykket «Shopping and fucking» av Mark Ravenhill fra 1996. Omskrevet av Even Torgan og plassert i det unge lovende (-ikke så lovende) miljøet i Oslo. Forestillingen henvender seg til unge voksene, og alle som har vært det.

Antiteateret:
Er det mulig å lage teater man ikke sovner av? Antiteateret er et prosjekt startet opp i 2013 som går ut på å lage teater som ikke er kjedelig. Vi er drittlei Ibsen og Shakespeare rett og slett. Etter å ha sett mye teater, opplever vi ofte at det er skikkelig døvt. Vi vil lage et nettverk av unge mennesker som jobber i en samlet arena, som vil jobbe for erfaringen og teatergleden. Man trenger ikke å ha gått på teaterhøgskolen for å lage jævla bra teater – og det er nettopp dette vi skal prøve på.

SKUESPILLERE:
Fabian Christensen
Nils Bendik Kvissel
Gina Lindås Theodorsen
Fanny Vaager
Sebastian Warholm

REGI & MANUS: Even Torgan
PRODUSENTER: Kamilla Moe og Mikaela Bruhn Aschim
INSPISIENT: Johanna Brym Ryg
SCENOGRAFI OG REKVISITT: Ida Skjefstad
PR: Hannah Chocron Foldøy
KOSTYME: Johanna Brym Ryg
LYSDESIGN: Oscar Udbye
LYD: Even Torgan
REGIASSISTENT: Sebastian Warholm
GRAFISK DESIGN: Oda Wahl
FOTO: Stine Raastad

SPILLES PÅ:
Hausmania, Hausmanns gate 34, 0182

BILLETTER:
Ungdom (under 26 år): kr 100,-
Voksen (26 år og over): kr 200,-
Støttebillett: 300,-
Vi tar ikke imot reservasjoner. Billetter kjøpes via hoopla (billett på mobil holder og trengs ikke printes ut) —> antiteateret.hoopla.no/sales/

Det er begrenset antall plasser i salen, så vi anbefaler alle å bestille i god tid!

Legg til ekstern kalender…