Hanne Fjeldstad // Live Sollid Schulerud på So Live

[Bilde]

So har slagordet “for jenter som liker jenter”, men med konserter hver onsdag på So Live står musikken i fokus. Altså er kvinner/trans/menn/+ velkomne uavhengig av legning, både på scenen og i publikum!

Hanne Fjeldstad er en Oslobasert sanger og låtskriver. Inspirert av alt fra Lykke Li til John Lennon har hun utviklet et sound av fortid i nåtid. Musikken er preget av enkle gitarrekker, finurlige akkordprogresjoner og tidløs vokal. «Make a Call» og «Change» ble sluppet høsten og vinteren 2015/2016. Disse to er de første singlene i en serie på fire låter, produsert av Kenneth Ishak.

Live Sollid Schulerud er vokalist og låtskriver/komponist med base i Oslo. Hun har erfaring innenfor mange ulike sjangere, fra fri-impro til progrock til tradjazz. Hun spiller i flere band, blant annet Fervent Mind som hun skriver musikk for, men ikveld skal hun spille helt solo og vil fremføre noen av sine egne låter ved hjelp av sin gode venn Ableton Live. Låtene kommer som utstikkere blant enkle improvisasjoner.

Legg til ekstern kalender…