Vintage Jazz Night Kulturhuset i Oslo

Kjære publikum, etter 8 konserter med smekkfullt hus inviterer vi nå til vår 9. Vintage Jazz Night på Kulturhuset! Som vanlig inviterer vi inn en ny gjestemusiker, og denne gangen måtte jeg slå hjul i stua når jeg skjønte at Steinar Raknes kommer på besøk. “Steinar Raknes er en norsk jazzmusiker, og reknes som en av sin generasjons mest talentfulle bassister i Norge”. (Wikipedia)

Ønsker du å få mer informasjon om kommende kvelder også? Lik musikersiden til Christine Lingaas på Facebook. ♥

FOR Å LØSE PROBLEMET MED KØ HAR VI VALGT Å FORHÅNDSSELGE BILLETTER TIL 65 KR SLIK AT DU HAR GARANTERT PLASS, OG SLIPPER Å MØTE OPP LENGE FØR KONSERTEN STARTER. BILLETT HER: christinelingaas.hoopla.no/…

Souljazzvokalist Christine Lingaas og gitarist Pierluca Taranta er fast i husbandet, og på hver konsert inviterer vi inn en ny tipp topp jazzer til å spille sammen med oss.

Vi stiller med nytt og gammalt repertoar fra pop’en og vintage jazz’en, og tar gjerne imot en ønskelåt eller to i forkant!

Melankolsk stemning, poppa jazz, jazza pop, låter fra livet, lengsel, håp, svik, kjærlighet ♥ 20 års aldersgrense. Entrè via hovedinngang.

[Bilde]

Legg til ekstern kalender…