Konsert: Bye Victoria // Malin Alander på So Live

[Bilde]

So har slagordet “for jenter som liker jenter”, men med konserter hver onsdag på So Live står musikken i fokus. Altså er kvinner/trans/menn/+ velkomne uavhengig av legning, både på scenen og i publikum!

Historien til Bye Victoria begynner med at singer-songwriteren Vilde Bakken etter lang og intens betenkningstid til slutt kravler seg ut av jenterommet og får skrapt sammen et band. Og for et band! Gjengen møttes på Norges musikkhøgskole og er alle sammen både veldig chille og veldig flinke folk. De spiller for det meste låter skrevet av Vilde og arrangert i fellesskap. Snart slipper de også en splitter ny demo! Stay tuned! Konserten på So blir deres aller første, så her har du en unik mulighet til engang å kunne si «jeg var der» uten å lyve. Dette blir bra!

Vilde Bakken – sang
Fredrik Karwowski – gitar
Audun Barsten Johnsen – tangenter
Joel Ring – bass
Michaela Antalová – trommer

Malin Alander er en musiker med bakgrunn fra blant annet popmusikk, klassisk, rock, og studerer nå folkesang ved Norges Musikkhøgskole. Ved siden av studiet skriver hun egne poplåter der kontraster mellom det tunge og det lette spiller en stor rolle. Låtene er også vakre og enkle i sin natur med fokus på å skape en drømmende atmosfære sammenvevd med en unik stemme med inspirasjon fra kjølig pop og nordisk folkemusikk. Hun har med seg Siri Byrkjedal på synth og kor, Selma French Bolstad på fele og kor og Jørgen Apeness på trommer.

Legg til ekstern kalender…