Releasekonsert med Pappenheim på Bidrobon

Endelig kommer Pappenheim ut med sitt debutalbum “Bekkenjordet”, utgitt på det trondheimsbaserte selskapet Particular Recordings Collective. Dette feires med konsert på konsertserien Bidrobon på ærverdige Biermannsgården. Bekkenjordet er oppkalt etter et jorde på bydelen Pappenheim i Trondheim, et jorde der det improviseres, lekes og dyrkes nærmest i anarkistisk ånd. Pappenheim med pianist Oscar Grönberg og trommeslager Tor Haugerud har holdt det gående i noen år med konserter og meisler med dette albumet ut gruppens musikalske retning. Musikken er preget av frijazzens viltre musikkglede smeltet sammen med modernisme og samtidsmusikalske klanger. Både Cecil Taylor, Tony Oxley og Arne Nordheim har inspirert duoen som har en veldig tilstedeværende energi. Gå ikke glipp av dette!
[Bilde]

Oscar Grönberg (piano) er kjent som medspiller i Hanna Paulsberg Concept, The MaxX, Trondheim Jazzorkester og Doffs Poi. Oscar har en utrolig kreativ og fyrrig spillestil.

Tor Haugerud (trommer) spiller også i Alpaca Ensemble, BOL&SNAH, EnEnEn og Trondheim Jazzorkester og legger vekt på det klanglige aspektet og drivet i spillet.

[Bilde]

Legg til ekstern kalender…