Bear’s Den (UK) + Supp: Matthew And The Atlas (UK) + Opener: Siv Jakobsen

[Bilde]

Etter en magisk konsert på Blå i april, er det en glede å melde at Bear’s Den kommer tilbake til Oslo og Parkteatret i oktober. Bandets nye album «Red Earth & Pouring Rain» kommer ut 22. juli, og er en etterlengtet oppfølger til debutplata fra 2014.

Det London-baserte bandet er inspirert av Maurice Sendak’s barnebokklassiker «Where the Wild Things Are». De skaper dyptgripende musikk med litterært spennende tekster, samtidig som de holder seg universelt tilgjengelige. Bandet får stadig mer oppmerksomhet og har utvilsomt kommet for å bli. De har turnert USA flere ganger, både som headliner og som support for Mumford & Sons, Daughter og Matt Corby.

Etter den vennskapelige avskjeden til tidligere gitarist Joey Hayes, består gruppa nå av et turnéband bygget rundt sanger og gitarist Andrew Davie og Kev Jones.

«Red Earth & Pouring Rain» er et album preget av erfaringene bandet har gjort seg i løpet av de hektiske siste årene. Med røtter godt plantet i folkrocken har det nye albumet også klare referanser til Fleetwood Mac, The Eagles og Bruce Springsteen’s «Darkness On The Edge Of Town», samtidig med The National og Sufjan Stevens.

Vi gleder oss til et gjensyn med Bear’s Den i oktober. Dette vil du ikke gå glipp av!
facebook.com/bearsdenmusic
bearsdenmusic.co.uk

facebook.com/matthewandtheatlas
soundcloud.com/matthewandtheatlas

Legg til ekstern kalender…