Lansering av magasinet Koreografi 2016 | Oktoberdans 2016

[Bilde]

Koreografi er et magasin initiert og redigert av de Oslo-baserte koreografene Solveig Styve Holte, Ann-Christin Berg Kongsness og forfatter Runa Borch Skolseg. Magasinet består av tekster skrevet av nordiske aktører innen feltet for dans og koreografi.

Hver tekst er bygd rundt en spesifikk problemstilling etterspurt av redaktørene, det er både selvstendige tekster samt samtaler og intervjuer. Alle tekster finnes i både skandinaviske og engelske versjoner. Med magasinet ønsker vi å bidra til en rik og kompleks forståelse av hva koreografi er og kan være. Vi har kuratert tekstene vi har savnet og samtalene vi har drømt om å lese.

Bidragsyterne:

Evfa Lilja, Naja Lee Jensen, Thomas Talawa Prestø, Elle Sofe Henriksen, Marte Reithaug Sterud, Ròsa Òmarsdòttir, Per Roar, Josefine Wikström, Janne-Camilla Lyster, Solveig Styve Holte, Simo Kellokumpu, Ann-Christin Berg Kongsness, Sonya Lindfors, Veronica Robles Thorseth / Leo Preston, Mette Edvardsen, Mette Ingvartsen, Stina Nyberg og Venke Marie Sortland.
Grafisk design av Helge Hjort Bentsen.

Magasinet er støttet av Norsk Kulturråd og Nordisk Kulturfond.

Lanseringa vil bli holdt av Solveig Styve Holte og Ann-Christin Berg Kongsness i samtale med bidragsyterne Veronica Robles Thorseth og Venke Marie Sortland.

Magasinet vil være til salgs for 100,-

Legg til ekstern kalender…