PLOINK SLIPPEFEST FOR PL014NK MED THOMAS URV LIVE & DJ MISS MOSTLY PÅ ØSTRE!

PLOINK slippefestene har nå lenge hatt en egen evne til å overgå hverandre… Som sist 20.aug da vi feiret Christian Tilt sitt debutalbum og vi hadde lange køer før vi åpnet og rundet 150 inne første timen. Grådig gøy med dansegulv fra vi åpner dørene!!

Også skjer det igjen!

Lørdag 15.oktober skal debutalbumet til PLOINK resident Thomas Urv feires. Det slippes i slutten av november og tradisjonen tro skal han fremføre materiale fra dette på festen. Og en annen tradisjon tro så betyr livesett fra Thomas også at co-plateselskapsdirekteur MISS MOSTLY skal gjøre et av sine legendariske lange sett! Hun spiller de tre første timene før konserten.

VJ Lupo tar turen tilbake fra Stavanger for å sjokkere oss med grafikken sin!

Det blir gildt!

Vi holder på tradisjonen med 100kr inngang, ingen forsalg (fordi vi elsker kø før vi åpner dørene).

Kjøpe vinyl, skjorter eller annet på kvelden?
Javisst!!
Forvent mye nye & eksklusive greier til salgs denne kvelden…
Vi har flyttet merchboden opp til andre etasje og når du handler så kan du evt få et plastkort/verdibevis som du får med deg ila kvelden.
Når du så er ferdig med å danse så bytter du dette med varen/e du har kjøpt fra 02:45 til 03:00, før du går igjen. Ingen mer stress med å glemme igjen i garderoben etc. (Og om du glemmer det så står det til og med en mailadresse der du kan kontakt oss i etterkant og få varen/e du har betalt for.)

Vi har akkurat like mange slike verdikort som vi har plater (100kr) og t-skjorter (200kr), og de er seff merket med den størrelsen/fargen skjorte eller hvilken plate du måtte ønske å kjøpe.

Jadda.

OM PLOINK
I over to tiår har PLOINK arrangert teknoklubbkvelder rundt om i Norge og presentert lokalt talent sammen med noen av de største artister i verden. Kort sagt: Vi liker tekno.
Det å starte et plateselskap i forlengelse av klubbinitiativet har vært en årelang drøm. Klubbkbelder, uansett hvor unike og brilliante de er, har et kortere livsløp, og det føles så godt å utgi noe som kan få et liv på egenhånd, og kanskje utvikle seg til noe helt nytt. Vi er spente hvor dette leder oss.
Les mer om oss på www.ploink.no.

Legg til ekstern kalender…