Audioglimt: Hasselberg/Vinje

Kunsthuset Wrap inviterer til en ny runde Audioglimt! Konsertserien hvor musikere fra ulike bakgrunner inviteres til å spille egenkomponerte/improviserte lydspor til en eller flere filmer. I oktober får vi besøk av Hilde Annine Hasselberg og Martin Vinje som i fellesskap lager live soundtrack til Apollo 17s reise til månen i 1972.

Vi inviterer til konsert klokken 20.00, men obs obs, dørene åpner allerede 19.00 og da blir det som alltid fristende, fersk fredagspizza. Ta middagen på Wrap, og nyt video med live musikk til dessert. Det blir generøse stykker til en rimelig penge, så vel som drikke i baren.

Martin Vinje og Hilde Annine Hasselberg er begge allsidige musikere med base i Bergen. De har sine utdannelser fra Griegakademiet hvor Vinje har studert utøvende jazz med piano som hovedinstrument og Hasselberg har tatt master i klassisk sang. De to har kjent hverandre lenge, men har ikke arbeidet mye sammen før. Audioglimt er en strålende mulighet til å samarbeide på en ny og spennende måte!

Møtet mellom en jazzutdannet pianist og en klassisk skolert sopran med videreutdanning i live elektronikk legger til rette for et uforutsigbart møte med dokumentasjon av en den amerikanske romfartens gullalders siste dager. Amerikansk kultur og politikk blir aldri det samme!

Legg til ekstern kalender…