Oscar Danielson (SE)

[Bilde]

Norgesvenn er et begrep med både heldige og uheldige assosiasjoner. Men i tilfellet Oscar Danielson kan man trygt slå fast at den sympatiske svensken er en av de aller beste vennene vi har. 28. oktober kommer han tilbake til Oslo for å spille på Parkteatret!

Med den fantastiske låta «Besvärjelse» og en rekke kritikerroste albumutgivelser, har Danielson virkelig markert seg de siste årene, også på denne siden av grensen. I november 2014 varmet han opp for Bjørn Eidsvåg i et fullsatt Oslo Spektrum, og det er langt mellom de gangene 9000 mennesker er så lutter øre som da. Kort tid etter opptrådte han på NRKs «Lindmo», og igjen både begeistret og fascinerte Danielsons låtunivers det norske folk.

I 2016 reiser den Stockholm-fødte 44-åringen ut på solotur. Det er et show som fremkaller latter så vel som tårer. Temaet er – selvfølgelig – kvinner. Det er sanger om kjærlighet, fulle av alvor og dypt menneskelige observasjoner, krydret med humoren som er Oscars kjennetegn.

Det starter med «Flickorna», som handler om det livsforvandlende øyeblikket når guttene først ser «flickorna som gjort sig fina». Så følger vi med fra de første vaklende skritt, inntil bekymringer om hva du gjør for å holde kjærligheten i live etter lang tid har gått og barna begynner å bli store.
oscardanielson.se
facebook.com/oscardanielsonmusik

Legg til ekstern kalender…