Klosterenga Audio Banquet presenterer: Marte Røyeng

Denne kvelden på Klosterenga Audio Banquet får du oppleve innbydende pop, strippet for unødvendig staffasje, med en varm og klar stemme i midten.

Etter nærmere seks år med livespilling på konsertscener, kafeer og mindre festivaler fra Oslo til Lofoten, har Marte Røyeng fra Horten skaffet seg fotfeste som en distinkt stemme og låtskriver hos et bredt publikum av musikkelskere. Med den originale og smått eklektiske musikaliteten som har blitt hennes varemerke, lager hun musikk som banker på med lett hånd, men treffer med full tyngde.

soundcloud.com/marteroyeng/…
Singelen «The Key» er den første fra hennes kommende debut-EP, som er spilt inn med anerkjente og prisbelønte Thom Hell i produsentstolen. Låten oser av en intuitiv tilnærming til det direkte popsoundet hvor den gode melodien rendyrkes og fyldige harmonier får skinne.

“Her beveger hun seg inne i selve episenteret av hva pop-musikk handler om. I tillegg skriver hun en smart tekst og en utsøkt melodi. (…) Røyeng er en dreven singer/songwriter som definitivt har noe gående.»
Stian Moen, Platespillern.no

Live har hun med seg Knærten Simonsen (trommer), Sander Eriksen Nordahl (bass), Marius Granberg Rekstad (keys) og Bendik Bergestig (elgitar og elektronikk). Sammen har de funnet seg til rette i et engasjerende konsertformat som blander stor formidlingskraft med sterke instrumentalister.

«No One» live @ Parkteatret:
www.youtube.com/watch?v=Avt…

www.marteroyeng.com

Legg til ekstern kalender…