Die With Your Boots On: LUCKY LIPS + NORA JANE STRUTHERS (US)

11. november er det igjen klart for noe good ol’ DWYBO-clubbin’ i Oslos svetteste kjellerlokale. Deler av DWYBO har vært på studietur i countryens hjemland i løpet av året og returnert til Norge med ny inspirasjon og freshe boots. Med andre ord er det på tide med en ny låvebrenning for å lyse opp i høstmørket! Med oss har vi den fantastiske Nashville-baserte singer-songwriteren Nora Jane Struthers og de ikke mindre begavete – og brennaktuelle – DWYBO-vennene Lucky Lips. Hørte vi noen si SOLGT!?!

LUCKY LIPS
Lucky Lips opptrådte på 2-årsjubileet vårt, for – vel, omkring to år siden, og var allerede da et av Norges (Europas!) beste bluegrassband. Med sitt nye album “Coming Home” har de nå foretatt et stilmessig hamskifte som har kledd dem forbløffende godt. Bluegrassrøttene er definitivt ivaretatt, men spennet i det musikalske uttrykket er utvidet til å ta opp i seg inspirasjon fra tradisjonell honky tonk og også mer moderne americana. Med fyrverkeriet Malin Pettersen – hvis vokalprestasjoner låter bedre enn noensinne – i front, er Lucky Lips for alvor i flytsonen om dagen. Sisteplata har fått strålende anmeldelser og vi VET at dette blir helt rått.

Spotify: open.spotify.com/artist/57w…
Tidal: tidal.com/artist/3722618

NORA JANE STRUTHERS (US)
Sammen med hennes backingband The Party Line, har Nora Jane Struthers høstet lovord fra tungvektere som NPR Music, American Songwriter, Rolling Stone Country, No Depression og the Oxford American. Med én EP og fire album på CVen – den strålende “Wake” fra 2015 som foreløpig siste – har Struthers vist seg som en usedvanlig dyktig og allsidig låtskriver. Musikalsk spenner det fra bluegrass-aktig materiale som kan sende tankene til Alison Krauss og Trampled By Turtles, til mer rocka americana à la Kathleen Edwards eller vennene våre i Girls Guns & Glory. Til Europa i denne omgang kommer hun i duoformat sammen med ektemannen Joe Overton. Dette gleder vi oss stort til!

Spotify: open.spotify.com/artist/1rN…
Tidal: tidal.com/artist/3922680

CC: 100,- i døra

Legg til ekstern kalender…