DJAM: Pål Strangefruit

[Bilde]

DJ Strangefruit er nettopp kommet tilbake fra turnè i Japan med Mungolian Jetset denne uken og har røpet over telefax’en at han har med seg hemmelige våpen til mange tusen kroner. Om du er nysgjerrig på hva som befinner seg i den diskofiserte undergrunnen på andre siden av kloden er det altså bare èn ting å gjøre; rigge seg te på Lofthus fra kl. 22 og vende det andre kinnet til.

Pål “Strangefruit” Nyhus en bauta og levende legende innenfor norsk klubbkultur. Som dj har han gjennom tre tiår geleidet generasjoner av danseglade med konstant supply av kvalitetsrik dansemusikk i de fleste sjangere, samt gjort seg bemerket som plateprater i NRK, dj-musikant i Nils Petter Molvær`s Khmerensemble, vært produsent og co-pilot med Mungolian Jetset.

Pål er en evigaktuell dj med et bredt historisk register å spille på, settene hans er gjerne reiser bakover i klubbhistorien vevd sammen på kontemporært vis. Dette ble han nylig nominert til Natt & Dags Oslopris for, i kategorien “Årets Liveopptreden” for hans oppdatering av “Mixed” plata han først ga ut i 1996, og som ble fremført på fjorårets Øyafestival.

Legg til ekstern kalender…