Fritt Fall: Petter Flaten Eilertsen & Ketil Gutvik/Ole Morten Vågan duo

Fritt Fall er en konsertserie for improvisert musikk med konserter ca annenhver uke. Selv om obs… til neste konsert er det visst bare sju dager. På hver konsert presenteres to artister. Denne gang er det Petter Flaten Eilertsen og Ketil Gutvik med hemmelig venn som skal spille.

Harald Fetveit presenterer:
PETTER FLATEN EILERTSEN kommer til å spille bassdroner har han sagt. Så da er det trolig at han gjør det. Med andre er det ikke lett å være sikker. Eilertsen er fin å arrangere konsert med fordi han hele tida er en som trekker fram andre. Han arrangerer blant annet konsertserien “Men er’e eklsperimentelt’a?” på Hoveddeichman og driver platelabel og så videre. Men. Så er jo ikke det han sjøl spiller noe dårligere enn det alle de spiller som han ordner plater eller konserter for! Dette blir visst den tredje konserten hans i år, og kanskje den eneste i Oslo hvis jeg forsto det rett, så dette er faktisk noe du burde få med deg!

Ketil Gutvik presenterer:
KETIL GUTVIK vet vi mye om. I motsetning til Eilertsen spiiler han frykteligh mye. Ja han har jo også sin egen konsertserie, forresten, som heter Gutvik ukentlig og hindrer familien i å dra på sommerferie hvert år. Men ja. Gutviken spiller gitar, det kan man trygt si. Og: Han er en rev til å dra med seg allverdens folk, og når han ikke har sagt noe ennå, så betyr ikke det at det ikke skjer, altså. Bare at vennen hans er en hemmekig en. Dette blir kruttkalas!!!

Og siden Fetveit førte denne herlige teksten i tastene har helgelands store sønn, Ole Morten Vågan, blitt bekreftet som Ketil’s alierte. Bass med sprut i, for å si det sånn..


[Bilde]

Legg til ekstern kalender…