SECURITY 2 ALL - musikk- og tekstverksted

SECURITY 2 ALL
- musikk- og tekstverksted for barn og unge ca. 11 – 17 ÅR
- lørdag 29.+ søndag 30. okt. – ledige plasser!
- åpen konsert/presentasjon søn. 30. okt. kl. 14.00

Vil du bli med å finne opp musikk og tekst til en spennende konsert i hvelvet i Sentralen? Enten du liker å skrive eller spille, eller har lyst til å gjøre lydopptak og styre elektronikken så er du hjertelig velkommen til å bli med høstens store konsertverksted fra Drivhuset musikkverksted. I tillegg til de instrumentene deltakerne tar med selv dekker vi opp med mange av de sjeldne instrumentene og hjemmelagde lydkildene fra Drivhusets samling. Både noe med streng, slagverk, blåserør og elektronikk. Og plakater, tusjer, kamera og prosjektører til de som vil jobbe mer med å skrive og formidle tekster.
Denne høsten samarbeider vi med Sentralen og får jobbe i deres flotte lokaler i det gamle bankhvelvet, og her inviterer vi også alle til avslutningskonserten.
SIKKERHETEN!
Inni hvelvet det helt trygt – her lå penger og gull i gamle dager og ingen kunne bryte seg gjennom de armerte murveggene. Og nettopp SIKKERHET blir tema for verkstedsarbeidet.
Hva er sikkerhet? Dramatiske hendelser rykker oss stadig inn på livet og møtes med stadig strengere tiltak – mer kontroll, våpen, ransaking og overvåkning. Hvem blir tryggere ?

Hvem kan bli med? – barn og unge fra ca.11 til ca. 17 år. Deltakelse er gratis, men det er begrenset antall plasser så vi trenger forhåndspåmelding her: http://i.drivhuset.org/join-security.html
Fortsatt ledige plasser til 29.+ 30. oktober
Det er åpent for alle som er interessert i tekst og musikk med rekruttering både via skoler, kulturskoler, fritidsklubber. Deltakerne oppfordres til å ta med egne instrumenter, men det er ikke noe absolutt krav og vi har mange spennende lydkilder og instruemetner og oppgaver til alle.

Drivhusets team:
Maja Anette Flønes Monsen -forfatter /tekstverksted LES MER
Ingvild Storhaug – sang
Øystein Hvamen Rasmussen – trommer + +
Jon Halvor Bjørnseth – gitar, laptop/elektronikk + verkstedsleder

TIMEPLAN:

lørdag 29/10 i Sentralen – “Hvelvet”
10.30 – 12.00 – verkstedsarbeid
pause
12.45 – 14.30 – verkstedsarbeid +gjenomkjøring

søndag 30/10 i Sentralen “Hvelvet”
10.30 – 12.00 – øving – gjennomkjøring
pause
12.45 – 13.30 – prøver
14.00 KONSERT / PRESENTASJON

Les mer om hele prosjektet her: http://drivhuset.org/security

Legg til ekstern kalender…