Stig Gustu Larsen // Ingvild Andersgaard på So Live!

[Bilde]

So har slagordet “for jenter som liker jenter”, men med konserter hver onsdag på So Live står musikken i fokus. Altså er kvinner/trans/menn/+ velkomne uavhengig av legning, både på scenen og i publikum!

Stig Gustu Larsen er endelig klar med oppfølgeren til EP’en «Finding Home» fra 2014. «Lifelines + Echoes» er en plate som er spilt inn alle andre steder enn i et studio og bruker pulsen av Oslo by og alle byens lyder som et instrument igjennom hele platen.
Uten tvil den mest personlige platen fra Stig Gustu Larsen, som tar for seg det å miste noen og ikke minst livet videre. «Lifelines + Echoes» er en tema-plate hvor alle låtene har en relasjon til hverandre og lytteren blir tatt med på en tankefull tur rundt i byen.
Platen ble sluppet 19.10.2016 og gikk rett inn på 1. plass på albumlisten på iTunes. Denne kvelden skal Stig Gustu Larsen spille den nye musikken sin for oss på So!

I forkant kan du høre EPen på Spotify: open.spotify.com/album/15LF…

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Ingvild Andersgaard er en vokalist og låtskriver stasjonert i Norges Hovedstad. Hun skriver låter om så mangt, men har får tiden valgt lyset som tema. Ingvild gir ut album i 2016 med tittelen “Lysets Hymne” og på onsdag kan du høre noen av disse låtene pakket inn, evt pakket opp, i ordentlig “onsdag på So”-stemning.
Musikken er pop, men impulser fra soul, jazz, ærlighet og det sakrale. En blanding av salmer og rocknroll-låter. Verdt å sjekke ut!

Legg til ekstern kalender…