Egil Olsen + Supp: Amir Asgharnejad (stand up)

I fjor slapp Egil Olsen albumet «ooo what happened» til strålende kritikker. «Hinsides vakre låter» skrev Dagbladet, «en av landets aller beste låtskrivere» skrev Audun Vinger i Dagens Næringsliv. I sammenheng med albumet har han turnert mye i både Norge, Japan, Kina og USA med sitt usedvanlig underholdende liveshow. De såre, nære og naivt ærlige sangene balanseres med uforutsigbar humor, sjarm og komisk timing på scenen.

Egil Olsen gjør det meste selv og har sitt eget lille plateselskap. Han illustrerer sine egne platecovere og lager sine egne musikkvideoer, og har i tillegg hatt egen selvbiografisk tegneseriestripe i Dagbladet om «det til tider patetiske livet til en relativt ukjent superstjerne». Han dukket også nylig opp i det norskproduserte dataspillet «Dreamfall – Chapters» med en liten minikonsert som animert gatemusikant. Egil Olsen har til og med fått sin egen hyllestplate der norske artister som Thom Hell, Side Brok, Robert Post og Sondre Lerche tolker sangene hans.

Nå er det ny musikk på vei, og allerede i slutten av oktober slipper han singel og legger ut på turné med sitt splitter nye band. Singelen viser en mer energisk og rocka side av singer/songwriteren. På Parkteatret får du høre mye ny musikk i tillegg til gamle eviggrønne Egil Olsen-schlägers.

facebook.com/event
facebook.com/egilolsenshow

Legg til ekstern kalender…