Blow + Rain Dogs speller Tom Waits

I desember fyller den legendariske musikeren og skuespilleren Tom Waits 67 år. I teorien er han da blitt pensjonist, men ingenting tyder på at den legendariske amerikanske musikeren, med norske aner, har tenkt å legge fra seg skranglekassa av den grunn.
Det er vi selvsagt glade for i Norge – det eneste landet der Tom Waits har hatt et album på toppen av albumlista («Mule Variations» i 1999), men samtidig et land Waits ikke har besøkt på 31 år.

Derfor er vi stolte av å presentere to av de ivrigste Tom Waits-tolkerne her til lands på samme kveld: Raindogs og Blow.

Raindogs består av Ole Jonas Storli og Ole Johnny Stensland, og duoen har spilt land og strand rundt på store festivaler og mindre puber. Stenslands gutturale vokal akkompagneres av Storlis energiske og improviserende pianospill, og de trekker fulle hus mange steder i landet. De har gjestet John DEE en rekke ganger tidligere.

Waits-tolkerne i Blow holder Tom Waits-fanen høyt hevet i Norge, og spiller på syttende året låter fra hele Tom Waits sin lange karriere. Det sju manns store orkesteret trakterer gitarer, orgel, trompet, saxofoner, trombone, munnspill, trommer og kontrabass, og presenterer låtene nært, styggvakkert og energisk om hverandre. Bandet fylte John DEE til randen i 2014 da Tom Waits fylte 65 år, og de gjør en årlig sørlandsturné med flere utsolgte kvelder.
Bill. kr. 250,- + bill.avg. 18 år leg.
Dørene åpner kl. 19.00.

Legg til ekstern kalender…