Konsert: Valkyrien

[Bilde]

Velkommen til gratiskonsert med fabelaktige Valkyrien!

Valkyrien slapp i høst sin femte plate “Prøv å si noe til meg nå”, til glede for både folk, fe, fans og anmeldere. Vi stemmer i med anmelderen i Dagsavisen som sier: “Dette er en plate med store kontraster, men på et punkt er den lik hele veien: Den er veldig god.” Og det samme kan jo sies for Valkyrien live; ingen konserter er like, men de er alltid veldig, veldig bra.

Valkyrien startet ut som en hardingfeletrio, og har siden debutplata i 2007 utviklet seg til å bli et litt vanskelig definerbart fenomen, men vi prøver oss på et tradisjonsbundet men kontemporært folkemusikkrockeband som er meget vanskelig å ikke forelske seg i.

De består av en gjeng skolerte folkemusikere med en fot i rocken, og de behersker begge tradisjoner mesterlig, med lekenhet og presisjon, sjarme og ærlighet.

Valkyrien er et usedvanlig aktivt band, og foruten de 5 platene de har i hylla, har de turnert og spilt taket av husene i de fleste av landets kriker og kroker. De har utviklet seg til å bli et av Norges beste liveband og skal oppleves! Bedre før enn senere, og helst begge deler.

Så har du vært til konsert med Valkyrien før, så vet du at du ikke vet hva som venter deg, og hvis du ikke har opplevd dem live ennå: Ta deg sammen, vær litt mer `down for whatever´.

Valkyrien er:
Erik Sollid
Tuva Livsdatter Syvertsen
Martin Viktor Langlie
Magnus Larsen Jr.

Etter konserten blir det fest med DJ Øyvind Morken bak platespillerne.

Kom glad, kom i tide, med en god venn ved din side!

Legg til ekstern kalender…