SUNTURNS 2016

Siden verken band eller venue har tatt ansvar for å legge ut dette eventet får heller jeg som superfan trå til…

SUNTURNS JULEKONSERT / SUPP. THE AIRING OF GRIEVANCES

[Bilde]

For sjette år på rad inviterer Sunturns til julekonsert med Enerhaugen Agnospel Choir! Sunturns består av medlemmer fra blant annet The Little Hands of Asphalt, mylittlepony, Monzano, Making Marks og Einar Stray Orchestra, og er verdens eneste julesupergruppe.

I 2011 ga de ut juleplata «Christmas», som blant annet fikk terningkast 5 i Dagsavisen og VG. Den inneholdt moderne juleklassikere som radiohiten «The Sun Turns» og «Season Cyclics» (den som sampler temaet fra «Tre Nøtter til Askepott», vet du). I 2015 ga de like godt ut enda en splitter ny juleplate, «Christmas II», som også kom ut på dobbel vinyl sammen med forgjengeren. Stavanger Aftenblad trilla en ny 5-er, mens Erik Valebrokk fant fram 6-eren og kalte det «enestående fin norsk indiejul».

Den årlige julekonserten er blitt et fast desember-høydepunkt for både bandet og et stadig voksende publikum. Forhåndskjøp av billetter anbefales!

facebook.com/Sunturns

Support: The Airing of Grievances (m/ medlemmer fra The Margarets og Bedroom Eyes) ONE NIGHT ONLY!

THE AIRING OF GRIEVANCES er en engangsduo som eksisterer i bare 20 minutter – for one night only – og består av Jonas Jonsson (Bedroom Eyes) på vokal og Rune Berg (GISKE, The Margarets) på gitar. Med seg har de Marie Tveiten på kor og fiolin og et knippe låter med en liten smak av jul, en del av melankoli og mye av pophistorie.

[Bilde]

Legg til ekstern kalender…