OFF THE PAGE BERGEN

nyMusikk & The Wire magazine presenterer:
OFF THE PAGE BERGEN 2017
Musikkfestivalen uten musikk tar steget ut av Oslogryta og flytter til musikkmotoren Bergen.

Off The Page Oslo 2016. Foto: Henrik Beck.

Med STEPHEN O’MALLEY, MAIA URSTAD, SARAH ANGLISS, ANDERS DANIELSEN LIE, EIVIND BUENE, THORA DOLVEN BALKE, ROB YOUNG og filmer om TONY CONRAD, LAURIE SPIEGEL, ROBERT WYATT, Foley-artister med mer.

Gratis MUSIKKMARKED med Bergen Zines, Brilliance, Drid Machine, EDDA Music, Fjord Fuzz, Hordaland kunstsenter, MAKSIMAL, Pladask Elektrisk, Ploink, Tedragen og mange flere.

Facebook-event

Har du noen gang vært på en konsert og følt at samtalen du hadde ved baren om musikken var minst like interessant som det som skjedde live på scenen? Off The Page skrur ned volumet på musikken og vender spotlyset mot samtalen.

På Landmark i Bergen Kunsthall treffer du musikere, forfattere, komponister, kritikere og kunstnere som møtes for å dyrke lyttekulturen og nettopp snakke om musikken – hvorfor den engasjerer oss, mylderet av ideer, politisk og historisk kontekst og forbindelsen mellom de ulike sjangrene.

Festivalen er tenkt som en live versjon av musikkbladet The Wire med samtaler, foredrag, diskusjoner og performance. Vi presenterer også et knippe aktuelle filmer som omhandler musikk og et innholdsrikt, alternativ musikkmarked.

nyMusikk gleder seg stort til å presentere to dager med Off The Page i Bergen, byen som er kjent for sitt sammensveisede og innovative musikkmiljø, i samarbeid med The Wire, Bergen Kunsthall, Landmark Bergen og nyMusikk Bergen.

Programmet vil i stor grad foregå på engelsk.

Legg til ekstern kalender…