FOYN!

Live Foyn Friis holder nyttårskonsert med venner

2017 er i gang, og vi feirer dette med en liten konsert på Lillekampen! Jeg vil spille litt egne låter, og noen klassikere som passer godt inn på denne tiden av året !

Der serveres vin og ost, og jeg håper du har lyst til å komme å kose deg sammen med oss :)
Det er kun plass til 30 mennesker, så vær tidlig ute med å bestille billetter.
<3 hilsen Live

Om Live Foyn Friis:

“.. en stor musiker. Som jazzvokalist er hun simpelthen fenomenal. I tillegg kommer hennes uimotståelige tilstedeværelse i hver tekstlinje og hennes enorme utstråling fra scenen.” – etter konserten i Tromsø.

Rosene har regnet over den norske sangerinne Live Foyn Friis. Hun har studert i Danmark og har hatt en eksposiv karriere på den internasjoanle jazzarenaen.

Hun har utgitt albumet Joy Visible, Running Heart & With Strings. Alle 3 nominert til priser ved DMA, og hun ble Danmarks Nye Jazzstjerne og Årets Unge Jazzkomponist. Sammen med sitt band har hun reist rundt i Europa og spilt utsolgte konserter i Tyskland. I København har hun spilt med Danmarks Radios Big Band i Koncerthuset DR. Til våren 2017 slipper hun sitt neste, og 4. album; With Aarhus Jazz Orchestra.

Quotes:
“I sidste nummer roste jeg Live Foyn Friis’ WITH STRINGS til skyerne. Og jeg er stadig af den formening, at det er årets hidtil bedste danske vokaludgivelse.” Jazz Special

“Man kan kun sige, at det er utroligt opløftende, at vores lille land giver udfoldelsesmuligheder for en kunstner på dette niveau og musik af denne støbning. Live Foyn Friis har ægte X-faktor”
- Jakob Hassing, Jazz Special

”Man er ikke et sekund i tvivl om, at man her lytter til en singer-songwriter af Guds nåde.”(GAFFA).

livefoynfriis.com
www.facebook.com/livefoynfriis
www.youtube.com/watch?v=EpO…

Legg til ekstern kalender…