Kræsjkurs i manus og regi

[Bilde]

Vi arrangerer gratis todagers workshop innenfor film med manusforfatter og regissør Lilja Ingolfsdottir på Agenda X ved Antirasistisk senter for de fra 13-26 år!

I løpet av to kvelder får du innføring i manusskriving og regissørens arbeid med skuespillere. Du vil lære teknikker for å skrive et godt og originalt manus, hvordan utvikle historier som funker på film og ikke bare på papiret og hvordan regissere skuespillere og få dem til å yte sitt beste. Gjennom intense kveldsøkter med blant annet kreative øvelser vil du sitte igjen med verktøy som kommer godt med når du skal lage egne filmer!

Workshopholder Lilja har blant annet skrevet og regissert novellefilmen «Hong Kon», som har vært vist på en rekke festivaler og ligger på Aftenposten TV. Nå er hun i gang med å skrive en langfilm for kino med produksjonsselskapet Tordenfilm.

DAG 1:

Manusskriving

Starter onsdag 11. januar kl. 17:00. Det blir pizza-pause rundt 18:00 og vi holder på til 20:00.

DAG 2:

Å regissere skuespillere

Starter torsdag 12. januar kl. 17:00. Matpause 18:00 og vi avslutter 20:00.

Meld deg på ved å sende e-post til [email protected]. Skriv gjerne fornavn og etternavn, hvor gammel du er og legg igjen et telefon nummer vi kan nå deg på. Aldersgrense fra 13-26.

Vel møtt!

Legg til ekstern kalender…