HAVETS STEMME - Fortellerforestilling for barn

«Havets Stemme» er en fortellerforestilling for hele familien.

Forestillingen er en vakker og forunderlig samling fortellinger fra nordlige kystområder som fortelles av Marianne Ek Hagen, innpakket i et lydbilde av Marte Røyengs mandolin og sang. En familieforestilling som handler om det mystiske som finnes i dypet, magiske øyer i nord og menneskers møte med havets krefter i livet tett på det store, åpne havet. Vi møter på draugen, marmæler, selkvinner og andre mystiske vesener. Hva har havet betydd for oss mennesker? Hva skjuler seg under havoverflaten? Og hva skjer egentlig om man gifter seg med ei reke? Underfundige fortellinger blir flettet sammen av et musikalsk lydbilde som gir forestillingen nærhet og varme. Aktørene har utviklet manus og musikk som fengsler både barn og voksne.

Forteller Marianne Ek Hagen og musiker Marte Røyeng har turnert med forestillingen til Rabalderfestivalen i Molde og Stoppested Verden på Hamar, spilt på Sentralen i Oslo og Fortellercafé på Asylet, og ikke minst i Lofoten og på Røst, opprinnelsessted til både Marianne og flere av fortellingene.

«Havets Stemme» er en ypperlig anledning til å ta med familien på øytur! Og kanskje vekkes undring og ærefrykt ovenfor havet, som både er fult av skapninger og hemmeligheter de fleste av oss har glemt.

Billettpriser: voksne: kr 120,- barn/student: kr 60,-
Billettbestilling: oyteateret@gmail.com / ​Eller kjøp i døra.

Legg til ekstern kalender…