Kom i gang med trening og grønnere kosthold!

PÅMELDINGSFRIST: 3 dager før

STARTHJELP FOR Å GJØRE ALVOR AV NYTTÅRSFORSETTENE – SÅ DU KAN FORTSETTE PÅ EGEN HÅND

Januar er måneden for å gjøre virkelighet av nyttårsforsettene, og mange har forsetter om å begynne å trene og spise grønnere. Våre workshops er laget for å hjelpe deg i gang så du kan fortsette på egen hånd.

På workshoppene får du inspirasjon, motivasjon, praktiske øvelser, teoretisk kunnskap og enkle og konkrete tips til hvordan du kan komme i gang med å trene og spise grønnere.

Prosjektleder og instruktør Nils Harley Boisen hjelper deg i gang med treningen. Nils er ultraløper og tidligere kampsport-utøver. Han gir deg inspirasjon, motivasjon og praktiske treningsøvelser. Det blir både øvelser i yogasal og løpetur i Frognerparken. Vi anbefaler at du bruker gummibrodder utenpå skoene og tar på deg lag med lag med klær. Løpeturen foregår i veldig rolig tempo og det er helt OK å gå innimellom.

Ernæringsfaglig rådgiver Nina Johansen hjelper deg i gang med å spise grønnere. Nina har mastergrad i samfunnsernæring, og diplom i plantebasert kosthold fra USA. Hun gir både en introduksjon til helsefordelene ved å spise plantebasert, og råd til hvordan du kan spise grønnere i hverdagen. Her får du enkle og konkrete tips du lett kan implementere i det daglige. Det er satt av god tid til spørsmål.

MATSERVERING

Du får servert et sunt og grønt måltid fra økologiske Jøndal Gård, samt frukt og te i pausene.

MELD DEG PÅ I DAG!
2017 er året hvor DU kan komme i grønt supergir. Er du med? Gå inn på lenken og trykk på Bestill-knappen for å melde deg på i dag!

gronngira.no/kom-i-gang

Legg til ekstern kalender…