Slippfest!! Appily Ever After - Ava Freddy

Ava Freddy er låtskriver, artist og produsent. Gjennom mange år som liveartist har hun utviklet et særegent musikalsk uttrykk, fundert i singer/songwriter-tradisjonen, med låter på norsk og engelsk. Ava Freddy tar deg med inn i en verden av bilder og forestillinger du både kan nikke gjenkjennende til og forundre deg over, med sine alternative betraktninger rundt kjærligheten og livet. Hun er like gjerne budbringer for tankene til et forgiftet eple, som for et menneske med voksesmerter.

Hun slapp singelen «Appily» rett før nyttår, og fikk med denne internasjonal oppmerksomhet. Musikknettstedet The Line Of Best Fit omtalte sangen; «a rich and dramatic doom-folk tale of love and woe,» og sammenlignet Ava Freddy med artister som Tom Waits, Nick Cave og PJ Harvey.

Uansett tema og fasong på låtene er det imidlertid den karakteristiske stemmen og de alternative perspektivene som er den røde tråden i Ava Freddys musikk. Hun har produsert platen selv, og i tillegg til digitalutgivelse vil det være mulig å kjøpe vinyl eller CD på konserten.

Med seg har hun de dyktige musikerne Julie Falkevik Tungevåg, Espen Fladmoe Wolmer og Ketil Kielland Lund. Kom og feir plateslippen på Hvaskjer!

Support: TBA

Foto: Mira Wickman

www.avafreddy.com
www.facebook.com/avafreddy

Legg til ekstern kalender…