Minneskriveverksted på Gjettum Gård

Skriver man jevnlig, er åpen og følger intuisjonen sin, tror jeg man kan komme i kontakt med flere nøkkelhistorier i eget liv. Kanskje får man nye, eller i alle fall flere innfallsvinkler til sin livshistorie. Vi jobber med å få språket til å leve og gjøre det litterært interessant. Da er det morsommere å skrive og det blir spennende lesning for andre.

På minneskriveverkstedet vil det bli gitt noen generelle skriveråd, og mye spennende kan skje når en gruppe vennligsinnede mennesker, med ulike erfaringer, møtes for å skrive om gamle dager. Det vil bli brukt ulike leker og teknikker for å skape skriveglede og vekke hukommelsen.

Tanken er også at skriveverkstedet skal inspirere folk til å fortsette å skrive hjemme. Det kan være fint å fullføre eller renskrive tekster mellom hver gang vi møtes. De som vil kan også få skriveoppgaver å jobbe med hjemme.

Det trengs ingen forkunnskaper, bare en lyst til å skrive. Å skrive er en glede i seg selv, men det kan også være spennende for venner og familie å få innblikk i minner fra gamle dager.

Påmelding og spørsmål rettes til
Jorunn Solli
E-post: [email protected]
Tlf: 97123102

Det er supert om dere kjøper eller låner disse bøkene:
“Skriv ditt liv” av Kjersti Wold
“Skriveboka” av Merete Morken Andersen

24-timers kurs over to helger
lørdag 4. og søndag 5. februar klokka 12 til 18 begge dager
lørdag 25. og søndag 26. mars 12 til 18 begge dager

Pris: 2500,-

Legg til ekstern kalender…