Fritt Fall: Guoste & Inga + Lag Os

Anja Lauvdal presenterer:

Duoen Para består av musikerne Guoste Tamulynaite (piano) og Inga Margrete Aas (viola da gamba). Begge musikerne bor i Oslo, og har studert på Norges Musikkhøgskole.

Aas og Tamulynaite har bakgrunn fra klassisk musikk, og har de siste årene fokusert på å utvikle et eget musikalsk uttrykk gjennom improvisasjon, utforsking av instrumentene og komposisjon. Disse felles interessefeltene legger grunnlaget for duoens musikk. Musikken improviseres ut fra skisser, med en utvidet bruk av instrumentene.

Niklas Adam presenterer: Lag Os

Lag Os er et audiovisuell prosjekt fra Rubén Patiño som inkorporerer viskøse lyder fra en mystisk myr, og beveger seg mellom tyktflytende gjørme, rennende abstrakte landskaper og sure fargetoner.

Patiño er en kunstner som arbeider innen elektronisk musikk og visuelle uttryk. Utforsker grensene for konsert, offentlig arrangement og installation. Han er en del av N.M.O (diagonal / død rave). En rullende data seremoniell aerobic enhet som sammen med Morten J. Olsen opererer i et hybrid territorium mellom klubbmusikk , performance og oppfinnsomme former for lyd spatialisering. Patiño har også samarbeidet med Arnau Sala aka Exoteric Continent og Roc Jiménez de Cisneros.

www.patooo.net
soundcloud.com/lag-os

Legg til ekstern kalender…