Art Night at Astrup Fearnley Museet

[Bilde]

KVELDSÅPEN UTSTILLING – DRINKER – DJ

Det er endelig klart for ART NIGHT i den nye utstillingen Murakami by Murakami! Kom og se utstillingen på kveldstid for kun kr.50, test Vingen Bars nye cocktails og nyt beats fra Pieces of Juno!

Murakami by Murakami er den første soloutstillingen den japanske samtidskunstneren Takashi Murakami viser i Skandinavia, og består av en rekke malerier, skulpturer og filmer. Utstillingen presenterer fenomenet Murakami fra flere ulike vinkler – i tillegg til å vise et omfattende utvalg verk fra hans særegne kunstnerskap, belyser utstillingen også hans virksomhet som samler, gallerist, filmskaper, kulturell entreprenør og aktivist.

ART NIGHT er gratis for medlemmer av Astrup Fearnley Museets Kunstklubb! Visste du at alle unge mellom 18 og 25 år kan bli medlem av Kunstklubben for kun 150 kr for et år? Kjøp ditt medlemskap i resepsjonen ved ankomst eller i vår nettbutikk!

Pieces of Juno er artist, komponist og produsent, og en av grunnleggerne bak plateselskapet og det kreative kollektivet KOSO. Stilen hennes er mørk, cinematisk og konfronterende, og hun har blant annet remikset Beethoven for Ultima festivalen, komponert for Den Norske Opera og Ballett og gjort liveperformance for Munchmuseet.

Velkommen til ART NIGHT!

Legg til ekstern kalender…