By:Larm Friday - Ingensteds

By:Larm Friday – Ingensteds
www.bylarm.no

19:00 Soleima (DK)
20:00 off bloom (DK)
21:00 Ine Hoem (NO)
22:00 Faustix (DK)
23:00 Noréll (DK)
23:30 Oklou (FR)

19:00 Soleima
Soleima – som egentlig heter Sarah Mariegaard har allerede satt fottrykk i den musikalske undergrunnen med “Wasted” som ble sluppet i sommer. Låten fikk oppmerksomhet fra Noisey, Vice og Indie Schuffle – og ble omtalt av både Politiken og Soundvenue i Danmark. Soleima har spilt på flere store danske festivaler, blant annet Roskilde og SPOT. Hun blir sammenlignet med MØ, men er i ferd med å slå gjennom på egen hånd – med et eget sound. Selv kaller hun musikken sin “garage pop”, men det er hakket mer dansbart enn akkurat den betegnelsen lyder. Vi gleder oss til å bli overbevist på by:Larm!

20:00 off bloom
Den dansk-engelske trioen Off Bloom består av Mads, Alex og Mette. Både Annie Mac hos BBC Radio 1 og Zane Lowe hos Beats 1’s er allerede store fans. København er basen til trioen, som har tette bånd til Liss, MØ, Goss, School of X, Vera og Vasco – artister og band som pusher grenser og utfordrer standardene. Off Bloom etablerte nylig sin egen label, Sport Records, for å konkretisere bølgen av den grensesprengende musikken.

Alex og Mads er inspirert av produsenter som Hudson Mohawke, Cashmere Cat og LuckyMe. Men å herme etter inspirasjonene var utelukket. De ville gjøre noe mer spennende, og legge til popmelodier til denne typen produksjoner. Vakre melodier på ville produksjoner.

Det er fremdeles tidlig, men Off Bloom spås allerede en lys fremtid – og er klare med sin debut EP “Love to Hate it”.

21:00 Ine Hoem
Ine Hoems vokalsterke sound henter elementer fra både moderne elektronisk popmusikk og jazz-universet. Det kritikerroste albumet “Angerville”, med singelen “This Year”, ble sluppet vinteren 2015, og fikk mye radiotid.

Det siste året har hun tilbragt i studio på Gotland, Sverige sammen med produsenten Tobias Fröberg (Ane Brun, Loreen, Anna Bergendahl) og musikerne Lars Skoglund (Lykke Li) og Robert Elovsson (Robyn).

Resultatet av arbeidet har blitt albumet “Moonbird” som slippes 10. februar 2017. Med “Moonbird” gjør Ine Hoem et dypdykk i en mørk eventyrlig verden, der referanser som Kate Bush og Lykke Li gjør seg gjeldende.

“Moonbird” berører spørsmål rundt identitet, hvem man er, og hvem man vil være i en verden som stadig krever mer av enkeltmennesket.

22:00 Faustix
Den 26 år gamle DJ’en og produsenten Faustix er aktuell med “Come Closer” feat David Jay. Han har remixet blant andre Diplo, Chris Brown, Icona Pop og Major Lazer tidligere – og er signert til Paul Oakenfolds label Perfecto. Musikken hans er både brukt i filmen “Step Up All In”, Nike’s videoinnhold, EA-spillet NBA og Apple Watch-kampanjen. Du har med andre ord helt sikkert hørt musikken hans allerede… Han vokste opp som Counterstrike-ekspert og brukte nesten all sin tid foran dataskjermen – men ble grepet av musikk da han lastet ned musikkprogrammet Reason. Siden da har han samplet, mikset, trikset og skapt musikk. Faustix har tidligere spilt på Roskilde – og vi ser veldig frem til hans elektroniske opptreden på by:Larm.

23:00 Noréll
Norell trekker pop i en ny retning. Stilen til vokalist Marie Louise Persson Bjarnarson skiller seg drastisk ut fra andre kollegaer i popmaskineriet. Gjennom “Damage Done” er det en skimrende melodi som skjærer gjennom bassgangen og fremhever stemmen hennes. Vevd sammen med hennes eksepsjonelle vokal, står du igjen med et behov for å gjøre det tekstene ber deg om å gjøre… scream her name.

23:30 Oklou
Franske OKLOU er en singer/songwriter som blander kontemporær R&B og klubbmusikk til en melodisk sfære vi ikke kan få nok av.

Prins Thomas på Bortenfor fra 19-03

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

BILLETTER / TICKETS:
ENKELTBILLETT VENUE:
250,- Tilgang til Ingensteds og Bortenfor hele kvelden. Begrenset antall plasser.

DAGSPASS:
490,- + bill.avg. = Tilgang til alle konsertene på alle by:Larm-scener denne kvelden.

FESTIVALPASS:
990,- + bill.avg. = Tilgang til alle konsertene på alle scener i tre dager. Kjøpes her: www.ticketmaster.no/event/f… 2-4- mars-2017- billetter/517865

Legg til ekstern kalender…