Frøder (+supp.: Antler)

Frøder har hatt tastemakers øyne på seg en lang tid, helt siden hun la stemmen og låtskriveregenskapene sine på CLMD’s internationale platinum hit ”The Stockholm Syndrome” i 2013. Deretter har hun sluppet tre solosingler som alle traff de norske radiolistene.

24-åringen fra Bergen har oppslukt mange med sin sterke og karakteristiske stemme og sitt unike låtskrivertalent, samtidig som hun er en multi-instrumentalist og en fremadstormende produsent. Musikken hennes balanserer mellom pop, indie og elektronika med antydning til rock, som skiller henne fra hennes kolleger og fyller et hull på norske konsertscener.

I 2016 slapp hun endelig sitt debutalbum ”FRØDER”. Albumet er et resultat av artistisk nysgjerrighet og en sterk trang til å utforske og eksperimentere. Frøder har selv tatt tak i alle deler av produksjonen og balanseringen mellom rå og sensuell.

SUPPORT: Antler
Grenser er ikke noe hinder for Antler. Med sin alternative synthpop byr de på et personlig, men usentimentalt univers av bølgende strukturer, lekende rytmer og sterke melodier. De har siden sin begynnelse stått frem som et spennende, friskt og utforskende band, hvor pulserende synthlinjer smelter sammen med klar vokal
og intensivt trommespill. Lydbildene samles, utvides og oppleves som en større helhet.

I løpet av det siste året har de gjentatte ganger blitt anbefalt av P3 Urørt, blant annet før konserten deres på Klubbøya da de fikk stempelt: “bandet med det beste beatet på hele klubbøya”.
Bandet har i tillegg vært en favoritt hos de støreste studentradioene i Norge. Bandet har tidligere spilt på Øyafestivalen, Pstereo festivalen, Trondheim Calling, Gutfeelings & Phonofestivalen i Bergen.

CC: 180,- + billettavgift
ID: 20 år
(2.ETG)

Legg til ekstern kalender…