Eli Gjestvang / Utstilling

I arbeidene sine søker Eli Gjestvang etter det usagte, det en fornemmer, det som skaper stemning. Samtidig jakter hun på lyset. Hun abstraherer naturen og beveger seg i grenselandet mellom det abstrakte og det gjenkjennelige, grensa mellom det bearbeidede, kulturen, og den ville naturen. Hun bruker ofte klare farger sammen med “grumsefarger” for å hente fram det hun ønsker å formidle.

Eli Gjestvang er utdannet faglærer i forming fra Statens Lærerskole på Notodden, og har Kunsthistorie fra Universitetet i Oslo. Hun har jobbet ca. 30 år i den videregående skolen i Mosjøen. Hun er medlem av NFUK, foreningen for uavhengige kunstnere i Norge. I tillegg er hun med i OMK, Oslo Malerklubb. Hun har dessuten deltatt ved Nansenskolens Kunstkurs i perioden 2000-2016, hvor hun studerte både akrylmaleri og grafikk, samt kurs ved Midtnordisk Kunstfestival, Inderøy 1998-2009. Nå bor hun i Oslo og jobber på heltid med bilder.

Eli Gjestvang både maler med akryl, tegner med kull og lager grafikk. Alle tre teknikker er representert på denne utstillingen.

Velkommen til vernissage lørdag 11. mars kl. 15.00.
Åpningstider ellers: Onsdag til søndag 13.00 til 17.00

Legg til ekstern kalender…