Åpne atelier i forbindelse med Oslo Open 2017

Oslo, 23. april 2017: Oslo Open arrangeres på østsiden av byen. Anny Langer og Merete Sæther deltar også i år på Oslo Open og inviterer til åpne atelierer og utstilling i kunstnerfløyen i Dælenenggata 4.
Åpningstiden er kl. 12.00 – 18.00 og det er gratis inngang.

Oslo Open er Norges største kunstfestival og gir publikum mulighet til å se kunst i kunstnerens atelier. Under arrangementet åpner 350-400 av Oslos kunstnere dørene for publikum. Det er duket for en intensiv helg full av unike kunstopplevelser og mulighet for å delta på arrangementer som Åpne Atelierer, Barnas Oslo Open (BOO!) Guidede Turer samt en rekke utstillinger arrangert av og med byens kunstnere.
Oslo Open har årlig rundt 9000 besøkende, er åpent for alle og har gratis inngang.

Både Langer og Sæther har deltatt i Oslo Open før. I år deltar de for siste gang fra sine atelierer i kunstnerfløyen. Atelierene skal bli kontorer og som for mange av Oslo kunstnere betyr det at de må finne seg nye virkesteder.
Årets Oslo Open blir derfor både en mulighet å vise frem kunsten de har skapt gjennom flere år i kunstnerfløyen, og avskjedsmarkering fra de gamle atelierene.

Langer jobber for tiden med to prosjekter: Tegneprosjeket “After work there is reality” er tegninger som viser scenebilder fra danse- og teaterforestillinger og stilleben.
Det andre prosjektet er mixed-media malerier med motiver fra tribal-dans.

Sæther jobber for tiden med to uttrykk: Den ene serien er bilder som viser hvordan aldrings-prosessen kan fremskyndes på stål plater. Og hvordan en helt ny fargerik og røff verden kan dukke opp når rust møter maling.
Den andre serien er mer i startfasen og består av flere elementer fra tekstil-, plast- og maleverden som settes sammen til mixed media uttrykk.

I fellesarealene blir de utstilling med fotografi, tegninger, malerier med forskjellige medier, mens de i atelierene vises arbeidsteknikker og works in progress.
Det blir tegnebord for små gjester og lett servering.
tekst

Legg til ekstern kalender…