Skogsmarked 2017

Skogsmarkedet er en gang til endelig tilbake! I 2017! Også denne gangen i en hage på Sagene.

Vi håper at du vil stille opp med gamle og nye lopper og hjemmelagede ting, klær og greier som vi kan kjøpe, selge og nyte lørdag 6. mai i (be)hagelige omgivelser på Sagene. Det er selvfølgelig også lov å komme bare for å glo (og kjøpe). Vi holder åpent for publikum fra 12.00 til ca 17.00.

Påmelding for selgere
Det er plass til maks 12-15 selgere, så om du vil være en av dem, fyll ut skjemaet her (det blir veldig mye enklere å administrere på den måten). Håper å få plass til alle som vil, men det er altså begrenset med plass, så vi må ta forbehold om det. Rigging fra kl. 11.00. Vi har ordnet en kaféløsning i en krok, med saft, te, kaffe, kaker og muttern til Smests legendariske vafler. Om du har spesielle behov utover å legge ting på et medbragt bord eller teppe (f.eks. strøm, bråking eller vertikal utstillingsplass – ta kontakt, så tar vi en prat).

Event på Facebook
Om du er på Facebook er det flott om du vil klikke deg inn på eventet og melde at du skal delta, og invitere de du tror vil være interessert i å komme. Da sprer det seg, og vi får flere besøkende. Kom igjen ’a!

Om Stedet
Smestheim er Smests eget sted med hus og hage i Dannevigsveien 6 på Sagene. Det er altså ikke et offentlig parkområde, men det finnes både trær og busk, og hverken asfalt eller betong! Det er lett å komme seg dit. Ta buss til Sagene eller Arendalsgata eller spaser fra Torshov eller opp eller ned langs Akerselva. Det hender det er ledig parkering i gata utenfor, men aldri mange plasser, så vi anbefaler ikke å komme med bil.

Legg til ekstern kalender…