Analog Spillklubb slår på stortromma!

Analog er en spillklubb der vi hyller leken, den vennskapelige konkurransen, små skuffelser og store gleder ispedd en god dose hammondfunk, kalde bjørnunger og 24 karat rein spilleglede.

En gang i måneden finner vi frem de beste og morsomste bordspillene som finnes. Med bordspill mener vi da primært fysiske spill som man kan spille sammen, og ikke minst, mot hverandre. Spill som krever ferdigheter, taktikk, presisjon, konsentrasjon, flaks og nybegynnerflaks. Gamle og nye. Noen vil ta deg tilbake til kjellerstua på 80 tallet, andre vil skape nyforelskelse og begeistring. .
Vi har selvfølgelig alle de klassiske Stigaspillene (hockey, fotball) og veteraner som kurong, men hver gang vil vi også introdusere deg for en god del nye spill som du kanskje aldri har prøvd før. Pucket, Crokinole, Carrom, Whoops, Spirobille, Inca, Bombix, Rollet, Snurrebassbowling, Jaccolo. Sier det deg noe? Isåfall veit du at dette blir ulkefett. Og hvis ikke, så lover vi deg at du blir hekta.

Gamemasterne Kjetil Bjørke og Torsi Løkstad har i mange år drevet undergrunns bordspillkvelder med corny bordspill. I tospann er de vær vertskap, gamemasters og djs.

Se opp for en leken kveld, perfekte for vennegjenger og andre som trenger en pause fra Pikachu, Kristian Valen og ensomme kvelder foran den digitale peisen.

Analog samarbeider med Kvalitetstid.no – verdens kuleste leker som leverer ulike spill til oss fra gang til gang.

Vi gleder oss, håper å se deg!

Legg til ekstern kalender…