Dans for voksne: Marie Bergby Handeland + Vilja E. og Bjarne Larsen (DNA? AND?)

Dans for voksne – nå også med dans! Eller en slags. Det blir heksepraksis, og du er med! Husk å ta med noe kappe-aktig! Også blir det konsert med en brøkdel av DNA? AND? – det kromosomtunge bandet som fikk deg til å tenke to ganger sist i februar.

HUSK Å TA MED NOE KAPPE-AKTIG!

MARIE BERGBY HANDELAND er dansekunstner, ganske kjent for arbeidet med De Grønne. Ikke partiet, altså, men et dansekompani der ingen har lært dans på noen skole, og som bl.a. hadde forestilling under CODA. Det er en del av et litt større opplegg der hun prøver å plassere seg utenfor en del sånne saker som er inneforstått for eksempel innafor dans. Les mer her

HEKSEPRAKSISEN kommer fra en interesse for hekser som en type motstandsfigur. Den er en fysisk utforskning av hekser basert på en visjon om å øke tro og tillit til dem. Praksisen består av ulike øvelser i tre nivåer; nybegynner, litt øvet og viderekommen. For eksempel lærer du som nybegynner å stå med kappe, som litt øvet å gå med kappe, og som viderekommen å løpe med den. Andre øvelser praksisen består av er blant annet heksegryteeffekt, heksehyl, hekselatter, hekseskudd, ulike former for magi- og trolldomsøvelser samt forskjellige ritualer med og uten whisky.
Her er det sånn at for å delta trenger du en kappe eller noe kappe-aktig. Et pledd og en sikkerhetsnål, f.eks. En eller annen form for tekstil som kan få deg til å flagre. Vi vil ikke røpe for mye, men lover at det blir kult og ikke kleint.

HUSK Å TA MED NOE KAPPE-AKTIG!
SOKKER ELLER INNESKO HVIS DU BLIR LETT KALD PÅ TÆRNE!

VILJA ELLEFSEN LARSEN OG BJARNE LARSEN er en duo som kommer ut av bandet DNA? AND? DNA?AND? er et improvkollektiv med massevis av trøkk, kromosomer, usannsynlig kule timinger og nokså lav gjennomsnittsalder. Tekst oppstår på rappen, og musikken peker av og til i retning av fermentert kål (rock, altså) andre ganger litt mer sånn Grieg-raga, og i det siste har det vært mye fugl!
DNA? AND? på Soundcloud

HUSK Å TA MED NOE KAPPE-AKTIG!
Jeg ser på trynet ditt at du har glemt det allerede!

Legg til ekstern kalender…