Aktivismens tid: film, mat og samtaler

Hvordan holder du internettmonstrene mette og fornøyde med data du genererer hver dag? Hvordan blir den informasjonen profitt og for hvem? Hva innebærer det egentlig å akseptere cookies, eller at du liker eller faktisk lar være å like noe på Facebook, for det registreres jo også! Og hva når du attpåtil poster noe der? Så var det den dingsen du går med i lomma. Telefon? Nei altså bare kall den spion, du. Det er i hvert fall ikke uriktig! Blablabla. Du har fatta pointet nå, ikkesant?

Vi fortsetter å se filmer fra interaktive dokumentarserien Do Not Track, som handler om dette og om hvordan alt samma havner i den digre suppa som er Big Data, og ikke minst hvordan din fantastiske hjerne kan brukes til å forhindre at hele privatlivet ditt havner oppi der.

På onsdag er det vi som spiser! Litt real hjemmelaga middag med råvarer fra gratisstasjonen mellom matsjappa og søppelsjakta.

Det koster ikkeno. Bare kom!

Til neste gang, 29.03, prøver vi å få tak i noen som kan alt, som vi kan prate med. Ja, du har helt rett! Det skulle vært nå! Men de bra datafolka vi har finni er alltid så innmari opptatt.

Aktivismens tid er en serie der vi viser film, spiser og snakker sammen. De som står bak er Dans for voksne og Deichman Grünerløkka. Navnet er rappa fra en dokumentarserie vi allerede har sett.

Dans for voksne arrangerer også favorittkonsertene dine. Du kan finne mer her: dansforvoksne.no

Legg til ekstern kalender…